Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βιντεοκλίπ HD) - kSamson

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βιντεοκλίπ HD)


 
Αυτό που είναι σίγουρο για την ποδοσφαιρική ομάδα του Αγρινίου, του Παναιτωλικού, είναι οτι έχει δημιουργήσει με τις ενέργειες του Προέδρου και του ΔΣ μια διαφορετική κουλτούρα για το ποδόσφαιρο απο αυτή που ξέραμε. 
 
Αυτό εκφράζεται μέσα απο πολλές δραστηριότητες οπως, ή έκδοση του CD με τραγούδια που γράφτηκαν για την ομάδα, η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στο Στράτο Αιτωλ/νίας, Η οργάνωση Αιμοδοσιών, η προσφορά τοπικών προιόντων σε φιλοξενούμενες ομάδες, η ποιοτική φιλοξενία των αντιπάλων, η ολη εικόνα των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου, η κατασκευή σύγχρονου προπονητικού κέντρου και πολλά άλλα. Ο αριθμός των φιλάθλων που ακολουθούν την ομάδα εντός και εκτός εδρας και η προσέλευση των οπαδών με τις οικογενειές τους στο γήπεδο είναι μια εικόνα που δύσκολο συναντάς σε επαρχιακή ομάδα.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το κλίμα, ενα νέο βιντεοκλίπ με το γνωστό τραγούδι "Της Καρδιάς μου Ομάδα" έρχεται να προσθέσει ενα μικρό λιθαράκι στο πολιτισμικό οικοδόμημα της ομάδας του Παναιτωλικού και θέλουμε να πιστεύουμε οτι θα τύχει θετικής αποδοχής απο το κοινό,


Το τραγούδι "Της Καρδιάς μου Ομάδα" αρχικά εκδώθηκε σε CD-Single τον Μαϊο του 2008. Στην συνέχεια συνπεριελήφθη στο CD "Κίτρινες Φλόγες σε Μπλέ Ποτάμι" που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Τον Απρίλιο 2013 δημιουργήθηκε και το βιντεοκλίπ. Οι λόγοι αυτής της δημιουργίας είναι πολλοί. Η επιστροφή του Παναιτωλικού στις νίκες, η επιστροφή των  οργανωμένων στο γήπεδο, η μεγάλη προσέλευση και υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου της περιοχής μας και γενικά το όλο θετικό κλίμα γύρω από την ομάδα, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση της ιδέας.
Η καλλιτεχνική αυτή προσφορά των συντελεστών του τραγουδιού και του βιντεοκλίπ θέλει να ενισχύσει το θετικό κλίμα  που έχει διαμορφωθεί γύρω από την ομάδα και τον στόχο της, που δεν είναι φυσικά άλλος από την επιστροφή και μόνιμη παραμονή στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνεισφέρανε και υποστηρίξανε με τον οποιοδήποτε τρόπο την ολοκλήρωση της δημιουργίας αυτής.Ευχαριστούμε ειδικά την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τους κυρίους Παναγιώτη Μπεσίνη και Κώστα Ρήγα για την βοήθεια που μας προσφέρανε στην ολοκλήρωση των βιντεοσκοπήσεων εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου.

Οι συντελεστές του Τραγουδιού
Βασίλης Κολοβός (www.vKolovos.gr) : Ερμηνεία
Κωνσταντίνος Σαμψών (www.kSamson.gr) : Μουσική Σύνθεση
Ιωακείμ Σκόνδρας (www.noborders.gr) : Στίχοι
Νίκος Καλαμπαλίκης (Studio Freq) : Ηχοληψία
Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Recording Studio) : Τελική Επεξεργασία Ήχου & Mastering

Επιμέλεια Παραγωγή Βιντεοκλίπ
www.panaitolikos1926.gr
Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος
Κωνσταντίνος Σαμψών

ΥΓ1: Στην φωτογραφία ο Βασίλης Κολοβός με τον Παναγιωτάκη, έναν μικρό οπαδό του Παναιτωλικού, έξω απο το γήπεδο κατά την βιντεοσκόπηση της πρώτης στροφής του τραγουδιού που την έκαναν μαζί.

ΥΓ2: Θα πρέπει να επισημάνουμε οτι χωρίς την βοήθεια του γνωστού στο Αγρίνιο Ραδιοφωνικού Παραγωγού Παναγιώτη Κοκότη η δημιουργία του τραγουδιού δεν θα ήταν εφικτή. Με δική του παραίνεση πήρε σάρκα και οστά αυτή η μουσική σύνθεση, αυτός ήταν που έφερε σε επαφή τον Τραγουδιστή με τον Συνθέτη και βέβαια αυτός ήταν που υποστήριξε την προβολή του τραγουδιού καθ΄οποιονδήποτε θεμιτό τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: