Η σάπια ελίτ των μαύρων ταμείων, φέρνει τα παιδιά μας στάχτη σε μαύρες σακκούλες - kSamson

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Η σάπια ελίτ των μαύρων ταμείων, φέρνει τα παιδιά μας στάχτη σε μαύρες σακκούλες

 

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Προσπαθώ ουρλιάζω επί χρόνια να σας πω ότι τα κόμματα εξουσίας που τα έχω βιώσει όσο κανένας, είναι σάπια και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις.

Ότι 10-15 γαμημένες πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες αλωνίζουν και ληστεύουν.
 
Ότι η ζωή μας, η ζωή σας δεν έχει καμιά αξία, μπροστά στα νούμερα του γαμημένου Στουρνάρα και των δίποδων ανθρωποειδών στα οικονομικά επιτελεία.
 
Ότι δεν είναι παρά μια συμμορία απατεώνων που κερδοσκοπούν και διαιωνίζουν μια σάπια ελίτ ολιγαρχίας.
 
Ότι ελέγχουν για να υλοποιούν τα σχέδια τους τη δικαιοσύνη, τα μέσα ενημέρωσης ….

Από το ολοκαύτωμα στο Μάτι στο ολοκαύτωμα των Τεμπών. Αυτή η χώρα ολοκαυτώματα έζησε από το ναζισμό το φασισμό και τον ολοκληρωτισμό αλλά τελικά οι μεθόδοι μας έμειναν κληρονομιά. Ο δήμιος άλλαξε ταυτότητα. Σάμπως η σάπια πολιτική και οικονομική ελίτ δεν έχει τις ρίζες της σε εκείνες τις περιόδους;

Τι δεν καταλαβαίνεις όταν σου έκλειναν βίαια την πηγή ενέργειας (ΔΕΗ) για να κερδοσκοπίσουν οι χορηγοί τους και να γεμίσουν τα κομματικά ταμεία και οι θυρίδες της οικογενειοκρατίας.
 
Τι δεν καταλαβαίνεις όταν μέσα στην πιο σκληρή οικονομική κρίση συνεχίζουν να σε αρμέγουν με φόρους ακόμη και στα βασικά αγαθά επιβίωσης, όταν όλη η Ευρώπη ακολουθεί άλλη πολιτική.
 
Τι δεν καταλαβαίνεις όταν μέσα σε μια εφιαλτική κρίση μέσα στην οικονομική εξαθλίωση ανακοινώνουν περιχαρής αύξηση εσόδων 2,7 διες μόνο για τον Γενάρη;
 
Τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους ότι έχει στηθεί η μεγαλύτερη φάμπρικα καταλήστευσης σου από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ότι ξεκίνησαν το 2010 το ολοκληρώνουν σήμερα …. φέρνοντας σε σακκούλες στάχτη τα παιδιά μας….. για να βγουν τα νούμερα του Σκυλακάκη αλλά και για να πάνε οι δουλειές στους δικούς τους εργολάβους.

Από το 2000 που αγοράστηκε το σύστημα τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ πέρασαν 18 χρόνια κυβέρνησης και συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
Αλλάζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις επί δεκαετίες αλλάζουν ματαιώνονται έργα ακόμη και από υπουργό σε υπουργό. Ποιος θα βγάλει το στημένο διαγωνισμό να πάρει την δουλειά ο δικός του επιχειρηματίας.

Δείτε τι γίνεται με τα σκουπίδια επί δεκαετίες. Όμηροι εργολάβων όταν σε όλη την Ευρώπη εδώ και δεκαετίες έχουν δώσει λύσεις. Υπάρχει συνέχεια; Υπάρχει εθνική πολιτική; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Υπάρχει μόνο το κέρδος πολιτικό οικονομικό. Δεν υπάρχει πατρίδα, δεν υπάρχει πολίτης… μόνο η σάπια ολιγαρχία.

Μετά μιλά για κοινοβουλευτισμό και εκλογές, στην χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Να πάτε λοιπόν προβατάκια μου να τους ξαναψηφίσετε, αριστεροκεντροδεξιούς, για να φέρουν και τα δικά σας παιδιά μια ημέρα στάχτη μέσα σε μαύρες σακκούλες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: