R.Fuellmich: «Μέρος του Great Reset ο πόλεμος στην Ουκρανία – Έτσι θα φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση» - kSamson

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

R.Fuellmich: «Μέρος του Great Reset ο πόλεμος στην Ουκρανία – Έτσι θα φέρουν την παγκόσμια κυβέρνηση»

«Θέλουν να μας κρατήσουν σε κατάσταση πανικού για να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση»

Στον πόλεμο στην Ουκρανία και διαρκές χάος που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό στον πλανήτη, αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο κορυφαίος νομικός Reiner Fuellmich.

Σύμφωνα με τον R.Fuellmich όλο αυτό το χάος είναι μια συντονισμένη ατζέντα από τις κυβερνήσεις και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για να επιτευχθεί η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Αυτό που επιδιώκουν είναι να μας κρατήσουν σε κατάσταση πανικού, για όσο χρόνο τους χρειάζεται για να εγκαθιδρύσουν μία παγκόσμια κυβέρνηση. Προσπαθούν να μας δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος! Πρώτα χρησιμοποίησαν τον COVID και στην συνέχεια την κατάρρευση των αλυσίδων εφοδιασμού. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα.

Και τώρα έσκασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά είναι μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης, όλα αυτά είναι μέρος της πρόκλησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χάους, έτσι ώστε τελικά, στις χώρες μας, θα συμφωνήσουμε πως η κυβέρνησή μας δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό και να γίνουν τα Ηνωμένα Έθνη η κυβέρνηση μας. Λοιπόν τα Ηνωμένα Έθνη βρίσκονται πίσω από το Παγκόσμιο Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο είναι δημιούργημα του Κλάους Σβαμπ».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: