Τραγούδι και Βιντεοκλίπ απο Αγρινιώτες Δημιουργούς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) - kSamson

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Τραγούδι και Βιντεοκλίπ απο Αγρινιώτες Δημιουργούς για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου)





Με διάθεση οικολογικής αφύπνισης και προβληματισμού οι Αγρινιώτες καλιτέχνες : Κωνσταντίνος Σαμψών (Μουσική) και Βασίλης Κολοβός (Στίχοι-Ερμηνεία) μας παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι  μαζί με βίντεο κλιπ με την διακριτική ονομασία ΧΥΤΑ (Χώρος Υποπτης Ταφής Απορριμάτων).

Οι ίδιοι μας λένε: "Μέσα σε μια περίοδο που η ανθρωπότητα μαστίζεται απο την οικονομική κρίση δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός οτι εδώ και χρόνια η αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων συν τα αρνητικά αποτελέσματα για το περιβάλλον απο την βιομηχανική επανάσταση μας οδηγούν σε ολέθριες καταστάσεις. Με την κινησή μας αυτή πιστεύουμε οτι βάλαμε ένα λιθαράκι στην κατανόηση του προβλήματος, ώστε κάποτε να επιλυθεί."

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών και ο Βασίλης Κολοβός έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στις μουσικές συνθέσεις "Της Καρδιάς μου Ομάδα" καί "Τόπου μας ζωή" που είναι αφιερωμένες στην ομάδα της πόλης του Αγρινίου τον "ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ". Ο Βασίλης Κολοβός έχει επίσης εκδόσει τα μουσικα CD "Ετσι Ζώ" και "Πόζα". Ο Κωνσταντίνος Σαμψών έχει εκδόσει επίσης κα τα μουσικά CD "On Air... myths and tales" και "Escape to Freedom".

Περισσότερες πληροφορίες για τους ανωτέρω δημιουργούς μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες τους:  http://kSamson.com για τον Κ. Σαμψών και http://vKolovos.gr για τον Β.Κολοβό.

Μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο http://ksamson.gr/index.php/el/news/newsflash/104-xyta μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το βιντεοκλίπ καθώς και το τραγούδι το οποίο είναι σε τέσσερις διαφορετικές εκτελέσεις.

Όλο το σχετικό υλικό διατίθεται ελεύθερα στα ΜΜΕ προς αναδημοσίευση.




Δεν υπάρχουν σχόλια: